Blogia
Beauty & Make Up

GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

COSMÈTICA HIG CLASS A LOW COST

Bona tarda princeses!!!!! Avui us porto una proposta la mar de simpàtica que farà les delícies de totes aquelles presumides que de petites adoràveu els Huevos Kinder o els paquets sorpresa de les fires de festa major. Es tracta de les famoses caixes Glossybox.

 

Famoses caixes?

Les Glossybox son una iniciativa comercial que ja fa temps que està de moda a molts països potents en makeup cultura i fa pocs mesos  han arribat a terres iberes i, per fi, les podem gaudir.

Que són?

Aquestes caixes son unes caixes (visca la meva versatilitat lingüística! Hurray!) que contenen 5 minitalles de productes cosmètics d’ alta gamma, luxe, en resum, de pasta gansa.  Però tot sovint d’entre els 5 productes fins 3 poden tenir la mida real!! Això és una booona cosa. D’entre les 5 coses que poden contenir hi ha: cremes, maquillatge, perfums, pinta ungles, tractaments per als cabells...en fi, una mica de tot.

Quan costen i on s’aconsegueixen?

És molt senzill, tu et subscrius a la seva pàgina web i cada mes reps una caixa directament a casa teva. Si un mes no la vols rebre o vols deixar de rebre-la per sempre llavors t’has de donar de baixa amb 14 dies d’antelació i ja està. I direu...quan costa la broma?? Doncs son caixes d’un valor aproximat d’uns 40 euros peeeeeeerò  al ser una estratègia de màrqueting pura i dura per només 10 euros tens la teva caixa de regals cool baraticos a casa cada mes. A la pàgina web de glossybox està tota la informació especificada així que us recomano que hi feu un cop d’ull. Jo em subscriuré per la caixa de desembre i si m’agrada doncs continuaré i si no doncs només faré desembre i punt. Per cert que el contingut de la caixa sempre és sorpresa!!Olalá!

Algunes marques...Make up Forever, Nuxe, Keims, Ainhoa...hummmm que me’n dieu??

Bueno espero que us hagi semblat interessant. També us deixo el link de les glossybox al menú l’esquerra (on haureu observat que us he posat alguns sites d’interès...si es que...esta chica està en todo!). Uix! Per cert que la web de glossybox ofereix un sistema de punts per rebre caixes gratis i rotllos d’aquests...no té desperdici noies!

Un petó ben gros a totes cuqueeeees!!!! Que tingueu una vesprada adorable ^-^!! I demà....el rimmel que ha revolucionat el concepte de pestanyes. En dos paraules:  Im-pressionant.

Dubtes, idees i suggeriments, aquí mateix!!

*S*

1 comentario

Sílvia -

Ens ha semblat molt interessant, em vaig a subscriure, i a demanar la meva primera Glossybox!!!
Petons!