Blogia
Beauty & Make Up

IDEES DE REGALS!

IDEES DE REGALS!

SHOPPING NADALENC

Hola cuquisss!!! Què tal??? Avui us porto una entrada que penso que pot ser útil per donar-vos idees… va de compres nadalenques!!! En aquests dies en els que toca pensar en el que voleu que us porti el “papanuel”, els reis o qui sigui... o bé... heu de pensar en què regalar a la germana, mare o voleu donar pistes per a que el vostre churri sàpiga què comprar i encertar, us faig aquestes 4 propostes ... per anar obrint boca.  

Està clar que si us agrada el makeup,  que us regalin algun article d’aquests és un encertada total. El que no està tan clar és quin tipus de makeup us regalen... i com que ja sabem que totes aquestes coses son molt cares i no volem que  ningú llenci els diners comprant-nos articles horribilis (rímels blaus, pintallavis verds, bases de maquillatge 100 tons més fosques i cosmètics varis amb olor a talc) he pensat que una bona cosa a demanar son les paletes i kits.

Una de les primeres entrades que vaig fer va ser sobre algunes de les paletes que tinc i la opinió que em mereixen, ho podeu llegir aquí. Però aquest cap de setmana he anat a fer un cop d’ull a Sephora i de totes les paletes hi ha 4 en particular que em van cridar molt l’atenció.

  1. Sweet Dreams de Too Faced. Preu 54.90. És una PRECIOSA paleta d’ombres d’ulls amb un packaging increïblement bonic. Té aspecte de conte de fades (d’aquí que la paleta es digui “sweet dreams”). Conté 15 ombres d’ulls d’alta pigmentació i tots els colors,  4 coloretes i una prebase d’ombres ( si no saps que és una prebase clica aquí).  100% recomanada per aquelles que comenceu a pintar-vos o per a les que sou fetitxistes i/o col·leccionistes de paletes.
  2. I’m glam... therefore I am de Benefit. Preu 37 euros. És un kit complert amb diferents productes absolutament divine. Conté: un colorete amb pinzell, un mini rímel, un gloss de llavis, 4 ombres d’ulls en tons molt naturals i un il·luminador. Ideal per portar de viatge.
  3. Starlight glitter body art de Urban Decay. Preu 36 euros. És un kit amb 5 potets amb pigments amb purpurina per fer looks de festa. També inclou un pinzell específic i “pegamento” facial.  A veure, aquesta proposta és per a presumides PRO que vulgueu fer-vos un look de festa, per exemple Cap d’any, molt canyero. Si voleu anar amb un look de purpurina als ulls us recomano aquest indiscutible kit definitiu. La setmana que vinent penjaré els looks per a festes... i en faré un amb purpurina!
  4. Urban Decay Bos Vol IV. Preu 59.90. Aquesta és la més completa de totes les paletes/kits que us faig en aquesta proposta de shopping. Conté: 16 ombres, 8 de neutrals i 8 molt llampants. Una súper prebase d’ombres, un súper rímel negre i un liquid eyeliner (un llapis d’ulls tipus retolador) negre i waterproof. Ideal o no???

Doncs ja sabeu, aquí només us faig un petit tastet però com sempre puc ampliar continguts del producte que vulgueu!!! Però penso que son 4 bones idees per regalar o ser regalades. Petons bufoneeeees ^-^!!

Dubtes, idees i suggeriments aquí mateix!!

*S*

0 comentarios