Blogia
Beauty & Make Up

SANT VALENTÍ (PART I)

SANT VALENTÍ (PART I)

LLAVIS VERMELL PASSIÓ...GRRRR....

Holaaaaaaaaaaaaaa cuquisssss!!! Demà, demà, demà és Valentine’s Day una festa hortera i nyonya a parts iguals. En aquesta primera meitat de la meva entrada especial Valentine’s Day us vull ensenyar el pas a pas que segueixo quan em pinto els morros rojo pasión. Uau!

En primer lloc i abans de posar-nos "en faena" haig d’aclarir un parell de coses:


1.Les fotos són bastant dolentes però les faig amb l’iPhone i poca llum... se m’han fos les bombetes del bany i com ja sabeu... sóc un desastre total amb el bricolatge. Si, odio canviar bombetes.


2.M’agarda el dia de Sant Valentí perquè opino que la gent que diu "a mi no em cal un dia per celebrar l’amor", a l’hora de la veritat, no celebra mai res. Encara que sigui una festa importada i ensucrada és l’excusa ideal per donar-te mimitos amb qui et tingui robat el cor.


3.Si tens algú amb qui celebrar aquest dia: et felicito, olé tu! Si ho vols celebrar amb tu mateixa: reolé tú!! I per últim, si vols aprofitar l’avinentesa per tirar-li els trastos a algú encara millor! Sigui quina sigui la teva situació et proposo que estiguis arrebatadora amb aquests llavis sucosos.

Pas a Pas

L’ordre de les imatges és: primera fila de esquerra a dreta i després segona fila d’esquerra a dreta

1.La boca al natural.


2.Aplico una finíssim pel·lícula de base maquillatge als llavis per unificar tot el to i així quan pinto de vermell el color es veu completament uniforme.


3. Aplico pintallavis sobre el meu pinzell de llavis i marco el cor del llavi amb aquest.


4. Contornejo la resta dels llavis, sempre amb el pinzell. No importa si per dins queda malament, lo important és ser precisa en el marge exterior.

5.Pinto bé tot el llavi amb el pinzell, i difumino cap a l’interior el contorn que he fet en el pas 4. Aplico una mica de gloss en el centre.


6.El toc final és posar il·luminador en el cor del llavi, a la foto no s’aprecia però queda rebé. Llepa’t un dit com si es tractés d’un polo i et quedaran en el mateix les restes de pintallavis.

Amb aquest color de llavis recomano que la resta de la cara la pinteu amb tons molt neutrals, si no voleu semblar un periquito.

Un outfit divertit per a aquests llavis pot ser la combinació de roba rosa fúcsia i vermella: si senyores, avui m’han dit que són els nous colors a combinar aquesta temporada. Així que només em queda dir: "Hugh (Jackman) stop wating for me... here I go!!".

Demà els trucs de bellesa més hot, perquè no tot és el makeup, hem d’estar divines de peus a cap! Petonets leonassssss!!!Groaaaaarrr!!^-^!!

Dubtes, idees o suggeriments, aquí mateix!

*S*

 

3 comentarios

*S* -

Gràcies presumideeeeeeeees!!!!!Olé!

Laia -

hahahaha! Genial el teu post, Sarah!! XD

Anna -

Que xulo el post d'avui! I a esperar amb molta ansia el de demà! :D