Blogia
Beauty & Make Up

LIP STAINS: ELS MULTIUSOS “EFECTE BONA CARA”

LIP STAINS: ELS MULTIUSOS “EFECTE BONA CARA”

 TINTS DE LLAVIS i GALTES

Bona tarda noietes! L’entrada d’avui va dedicada a una fidel seguidora presumida d’inicials  L.H que em va demanar expressament parlar sobre aquest producte que la té absolutament fascinada. Doncs bé, com que coincideixo totalment amb ella, i m’he donat compte que encara no n’havia parlat al respecte (OMG!!),  avui toca analitzar els Lip Stains o Lip Tints o Tinte de labios...o com li vulgueu dir. Som-hi!

Background

Hi ha dues classes de presumides: les que ens pintem els llavis i les que no. A les que ens pintem els llavis ens passa SEMPRE una cosa: ens mengem el pintallavis, el deixem a la galta d’algú o a la tassa del cafè i hem d’estar-nos repintant tot el sant dia. A les que no us els pinteu probablement sigui o bé perquè us fa mandra i a més a més no us dura posat, o bé perquè no us agrada la sensació enganxosa i oliosa que tot sovint produeixen. Sigui quin sigui el vostre cas els Lip Stains son la vostra solució.

Què són?

Els Lip Stains son una tinta permanent que dona color a llavis i galtes. Segur que quan éreu petites i volíeu fer veure que portaveu pintallavis us mossegàveu molt els llavis per fer pujar el color (jo a+a+ me’ls pintava amb les piruletes en forma de cor jojojo).  Doncs aquesta tinta produeix el mateix efecte, com de “llavis mossegats”.  A més a més serveix per a les galtes també i us dona aquest “toque de rubor coqueto” natural, com si no portéssiu res.

Com funcionen?

Tan senzill com aplicar (amb l’aplicador amb el que vingui el producte pot ser roll on, pinzellet...) sobre els llavis, difuminar una mica amb els dits mateix i llestes. El color és gradual, és a dir, com més us n’apliqueu més vermells estaran. I com l’efecte representa que és de llavis mossegats el resultat és completament mate, com si fos el color real dels llavis. A les galtes funciones exactament igual, dibuixeu una creueta amb la tinta a la part superior dels pòmuls, difumineu amb els dits, pinzell o esponja (amb el que us apanyeu millor, a mi personalment m’agrada fer-ho amb pinzell) i llestes!

Avantatges

-          Duren toooooooot el dia posats, no has d’anar repassant a cada hora.

-          Són un 2 en 1 (així ocupem menys espai en el nostre necesser).

-          L’efecte és 100% natural, no sembla que vagis maquillada.

-          La intensitat la gradues tu, a més quantitat més intensitat.

-          Hi ha moltes marques que els fabriquen per lo que segur que podeu trobar una adaptada a les vostres exigències.

Marques, on trobar-los i preus

Hi ha mil marques que comercialitzen aquests tipus de productes però us faig una llista amb el TOP 5 dels més populars i millor valorats per la seva relació qualitat/preu. (D’esquerra a dreta en la imatge).

  1. Bentint de la marca Benefit. El millor dels millors. Un clàssic i un referent sense precedents, posteriorment han tret dos versions molt simpàtiques el Posie Tint i el Cha Cha Tint. Ronda els 30 euros i el podeu trobar a Sephora i El Corte Inglés.
  2. The body Shop Lip Cheek Stain. És de la marca pròpia de The Body Shop, elaborat amb productes naturals i molt recomanat per la presumida que ha inspirat aquesta entrada L.H. La noia estava meravellada! Costa uns 12 euros i ho trobareu a botigues The Body Shop. 
  3.  Lush Flush Lip & Cheek Satín by Sephora. És el de la marca pròpia de Sephora i està molt ben valorat. Entre els ingredients té antioxidants naturals que mantenen els llavis “joves”. Ronda els 10 euros i ho trobareu a botigues Sephora.
  4. Pixi Chestnut Stain. Una imitació low cost del Benetint de Benefit que funciona la mar de bé. Costa 3.19 euros i ho trobareu a Maquillalia.
  5. Lip tint de Astor. Aquest és tipus llapis així que no crec que funcioni molt bé per les galtes. Però per perfilar funciona bé. Entre 6 i 10 euros i el trobareu a perfumeries.

Bueno, Bueno, Bueno presumides...us he temptat??? Jijijiji!!!! A mi la veritat es que quan els vaig descobrir..mmmm!! Em vaig tornar boja!!! Però després vaig deixar de fer-ho servir i justament ara l’he redescobert i estic encantada amb el meu LipStain! Ohlalá!!!

Petoneeeeeeeeeeeeeeets presumides!!!! Vingaaaa que ja queda menys per vacances de Nadal (o pel pont...si es que sou de les afortunades que el teniu!). I ja sabeu:

Dubtes, idees i suggeriments, aquí mateix!

*S*

2 comentarios

*S* -

De res presumidaa!!! Mil petonets!!

Laia -

Merci Saretah!! :) Hoi provare!